SİVAS / GEMEREK - Sızır Atatürk İlkokulu

Sızır Atatürk İlkokulu

Adres
SIZIR BELDESİ KÖPRÜBAŞI MAH. 209. SK. SIZIR ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO 6 GEMEREK / SİVAS
Vizyon
Çağa ayak uydurabilen, teknoloji ve yenilikleri seviyesine uygun maksimum düzeyde kullanabilen ve insana hizmeti amaç edinmiş, kendini doğru ifade edebilen, kültürlü, ahlaklı ve yaratıcı bireyler yetiştirmek.
Misyon
Kültürel ve ahlaki değerleri yaşatan, her alanda başarılı bireyler yetiştiren, teknoloji ile donanmış ve ekip ruhuyla çalışan modern bir okul olmak.
Başarılar
2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA SBS ´DE İLÇE BİRİNCİSİ OLDUK. 2011-2012 SBS BAŞARI YÜZDESİ %74´TÜR. AYRICA SPOR VE KÜLTÜR FAALİYETLERİNDE DE OKULUMUZ İLÇEDE LOKOMOTİF KONUMUNDADIR.
Kaloriferli
Ulaşım
KASABAMIZDA HER GÜN İKİ ARAÇ KAYSERİ´YE GİTMEKTEDİR. TİCARİ İLİŞKİLER KAYSERİ İLE OLMAKTADIR. AYRICA KAYSERİDEN DOĞU GARAJINDAN İLÇEYE HER SAAT MİNİBÜS KALKMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
KASABAMIZDA AVRUPALI ÇOK OLDUĞUNDAN KİRALIK EV SIKINTISI YOKTUR. KİRALAR 300-600TL ARASINDA DEĞİŞMEKTEDİR. EVLER SOBALIDIR.
İLÇE MERKEZİNE 20 KM ; İL MERKEZİNE 130 KM DİR.